BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

GRATIS IJSHOCKEY BIJ DE TOPCLUB VAN LIMBURG

GRATIS IJSHOCKEY BIJ DE TOPCLUB VAN LIMBURG

Doe jij mee met de coolste sport van Nederland?

Ben jij die stevige vent of stoere meid tussen de 4 en 12 jaar die gratis wil leren ijshockeyen bij de topclub van Limburg? Kom dan op woensdagmiddag om 16:45 uur (van september tot april) naar Glanerbrook in Geleen. Dan mag jij helemaal gratis een maand lang proeven aan de snelste teamsport ter wereld. En wie weet, word je zelfs lid van Limburgs enige ijshockeytrots: Smoke Eaters.

Hoe pak je dat aan?

Je port mama, papa of oma en oma, pakt je schaatsen, handschoenen en skate-protectie (als je die hebt) en komt naar Glanerbrook.

Heb je helemaal geen spullen?

Geen nood. Je komt tijdig naar de ijshal (ca 16:30 uur) en krijgt van de club per trainingssessie de helm gratis te leen, schaatsen skate protectie en eigen handschoenen kun je van thuis meenemen. Schaatsen kun je ook huren bij de schaatsverhuur van Sharp Edge, links van de hoofdingang van Glanerbrook.

En dan?

Samen met andere kids leer je onder begeleiding van gecertificeerde trainers spelenderwijs schaatsen. Dat alles is prima voor je conditie, het is goed voor je sociale vaardigheid, maar vooral: Het is heel, heel erg leuk om te doen.

Eerst Gratis?

Yep, de eerste volledige maand trainingen zijn helemaal gratis. Daarna geeft de club je alle ruimte om de smaak helemaal te pakken te krijgen.

Ben je na de eerste trainingen net als wij helemaal knetter van ijshockey, dan kun je lid worden van de ijshockeyschool voor € 10,- per maand. Bij je lidmaatschap krijg je je eerste stick (t.w.v. € 24,95) van ons!

Kun jij voldoende goed schaatsen dan geeft de technische commissie aan wanneer jij naar een team kunt gaan. Je hebt dan wel een volledige uitrusting nodig.
Kijk hiervoor bijvoorbeeld op de facebook-pagina voor nieuw en 2e hands ijshockeymateriaal. Vind je hier de spullen niet, dan kun je altijd één van de coaches benaderen, online bestellen of ga langs bij Sharp Edge of Maple Leaf in Belgie (www.mapleleaf.be)

En verder?

De trainers monitoren intussen je progressie en geven een seintje aan de teamleiders wanneer jij klaar bent voor een van de wedstrijdteams. Ook heb je de mogelijkheid om in te stromen in een recreantenteam. Natuurlijk ontwikkelt elk kind zich in zijn eigen tempo. Daarom passen we de lessen in de ijshockeyschool aan op het niveau van de kinderen. Zo houden we het voor ieder kind interessant en vooral leuk. Fun is de basis voor sport. Daarom staat bij VJB Smoke Eaters PLEZIER voorop!

Klik hier om mee te doen!