BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

IJshockey Clinic

IJshockey Clinic

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2014 - 23/10/2014
08:30 - 13:00

Locatie
LACO Glanerbrook IJshal

Categorien


Beste spelers en ouders,

Steeds vaker horen we van ouders en spelers dat men het jammer vindt dat men minimaal tot Eindhoven moet reizen om naast de reguliere trainingen en competitie bezig te zijn met de sport.

In de komende herfstvakantie gaat de VJB een aantal clinics organiseren voor de leden.
In het kader van ons verder willen professionaliseren zijn wij op zoek gegaan naar een aantal trainers van buiten de VJB die hun strepen verdient hebben in ijshockeyland. De trainers zijn allemaal betrokken of betrokken geweest bij Nationale selectie teams. Wij hanteren dan ook de spelregels die daar gelden. (zie de bijlage 1)

Jij kunt inschrijven voor 4 clinics van maandag 20-10 tot donderdagochtend 23-10 van 8.30 tot 13.00 uur. De kosten voor één clinic zijn 25 euro per ochtend. Er is een reductie voor de spelers die vier ochtenden willen komen, zij betalen 75 euro.
Dit is inclusief drinken en een versnapering.

Wie zijn jullie trainers.??:

Ron Berteling, voormalig internationaal en kwam 213 keer uit voor het Nationale team met als hoogtepunt de deelname aan de Olympische spelen van Lake Placid. Ron is jaren als hoofdcoach aan de Amsterdam Tigers verbonden geweest.

Theo van Gerwen, oud internationaal en kwam 137 keer uit voor het Nationaal team. Hij was lang de technische man bij Tilburg Trappers, heeft veel coach-ervaring en was betrokken bij de jeugdopleiding. Een geboren inspirator en coördinator die nu werkt als technisch directeur bij de NIJB.
Coacht het U20 selectie team.
Theo is speciaal gevraagd om te bekijken hoe de VJB Smoke Eaters ervoor staat met de jeugdopleiding en of we iemand gemist hebben om deel te nemen aan de selectietrainingen voor nationale teams.

Leo van den Thillart, oud internationaal met 160 interlands op zijn naam en 14 WK deelnames. Hij mag prijzen als beste verdediger en best left defence op zijn naam bijschrijven. Voor veel leden is Leo een oude bekende want een aantal van ons gaan in het voorjaar naar zijn ijshockeyschool. Leo was eveneens betrokken bij de nationale team selectie U18 en U16.

Bo Subr, een nationaal speler uit Tsjechië. Nu coach bij de Eindhoven Kemphanen en reeds 2 jaar nauw betrokken bij het CTO en de NIJA als coach. Verder is hij coach bij het Nationaal U18 team en ass coach Nationaal U20 team.

Wil jij deelnemen, meld je dan aan:

dan kun je het geld storten voor 26 juni
Banknr NL21 RABO 0130 5498 43 t.n.v. VJB Smoke Eaters
onder vermelding van : HERFSTCLINIC 2014
Indien het een losse clinic of clinics betreft vermeld dan de naam van de trainer(s).

Wij hanteren het principe wie zich het eerst aanmeldt heeft een plek en vol=vol.

Stuur de aanmelding naar het volgende mailadres: herfstclinic2014@smoke-eaters.nl
Deelname wordt bevestigd als de betaling is ontvangen.

Bijlage1

Spelregels

Teamspirit, respect, discipline, plezier, hard werken en goed trainen zijn de sleutelwoorden voor deze dagen.

Je bent op tijd aanwezig, om 8.30 ga je omkleden voor de warming up.
Dit gebeurd onder begeleiding.
Rond 9.00 uur gaan we omkleden om het ijs op te gaan.
Van 9.30 tot 11.30 staan we op het ijs. Denk aan je bidon met water.
Na de ijstraining is er wat te drinken en een versnapering.
Vanaf 12.10 start de droogtraining tot 13.00 uur, daarna kunnen de spelers naar huis.

Er zijn geen ouders in de kleedkamers, tassen worden opgeruimd.

Respect voor trainers/teamgenoten, ouders, coaches en andere vrijwilligers. Grof taalgebruik en pesten zal niet worden getolereerd.

Zijn er problemen of vragen dan kunnen die na de training worden gesteld aan de aanwezigen coaches van Geleen.

De ouders mogen vanaf de tribune naar de training kijken. Men hoeft niet mee te coachen, dat is de rol van de mensen op het ijs. Vanaf de tribune is het niet nodig om contact te maken met de speler in woord of gebaar. Dit verstoort de training.

Met dank van, Ron, Theo, Leo en Bo.

Wij wensen iedereen veel plezier.

Bestuur VJB Smoke Eaters

admin