BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

DISCLAIMER

DISCLAIMER

Deze website en het beheer ervan is tot stand gekomen onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van de VJB Smoke Eaters Geleen.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan de VJB Smoke Eaters niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Het bestuur en de VJB Smoke Eaters Geleen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde informatie en programmatuur.

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. VJB Smoke Eaters geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

De webmasters van deze site heeft ten alle tijden het recht de aangeboden informatie te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.