BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Zou het dan toch nog?

Zou het dan toch nog?

De persconferentie vandaag gaf aan dat we er nog lang niet zijn, dat we nog steeds met zijn allen de schouders eronder moeten zetten, ons moeten blijven houden aan de regels en geduld moeten hebben….

Maar: er is ook een sprankje hoop! Want in het gepresenteerde openingsplan, wordt gesproken over de mogelijkheid van opening van de binnensport vanaf 11 mei! Er is nog heel veel onzeker, de datum kan nog schuiven, we weten nog niet welke voorwaarden voor welke leeftijdsgroep dan van kracht zullen zijn of wat dat betekent voor onze ijssportmogelijkheden.

Maar…… als het zo zou zijn……… als we na al die maanden wachten toch nog de mogelijkheid krijgen om het ijs weer even onder onze schaatsen te voelen, dan zullen we ook alles in het werk stellen om dat te realiseren. Het concept-plan van onze trainers ligt klaar! Indien we inderdaad per 11 mei, of iets later, nog de mogelijkheid krijgen het ijs op te gaan, dan gaan we alle teams in mei en juni nog 1 uur ijstraining per week aanbieden, volgens het volgende (voorlopige) schema:

maandag 17:00-18:00u U8 – U10 – U12
maandag 18:15-19:15u junioren – dames
maandag 19:30-20:30u 4e en 6e divisie
dinsdag 18:15-19:15u U14 – U16
dinsdag 19:30-20:30u 1e en 3e divisie

We kunnen nog niks beloven, maar hou de data vast vrij in je agenda. Wij zijn er klaar voor! Hou vol!

Ginny Huijnen