BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

De ijshal en Corona….

De ijshal en Corona….

Vanuit het bestuur is recent een brandbrief verzonden naar de gemeente en de directie van Glanerbrook, waarin we om hulp hebben gevraagd om samen te bekijken of er omstandigheden gecreëerd konden worden om toch de ijshal te kunnen gebruiken: Brandbrief gemeente – Glanerbrook

Naar aanleiding van deze brief heeft er vandaag (19-3) een heel constructief overleg plaats gevonden met gemeente en directie Glanerbrook. Er is aanvullend onderzoek uitgevoerd om te bekijken welke criteria elders bij semi-open locaties gehanteerd worden en of er in de ijshal voldoende openstelling gecreëerd kan worden om hieraan te voldoen. Helaas is de conclusie dat hier binnen de huidige Corona-maatregelen echt geen mogelijkheden voor zijn.

Voorlopig zullen we dus nog geen gebruik kunnen maken van de ijshal. Zodra er verruimingen van maatregelen voor binnensport worden aangekondigd hebben we natuurlijk direct contact met Glanerbrook om er samen voor te zorgen dat we zo snel mogelijk het ijs op kunnen. Tot die tijd worden off-ice trainingen aangeboden, conform de afstemming binnen de teams.

Ginny Huijnen