BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Lockdown – sluiting binnensport

Lockdown – sluiting binnensport

Update Corona maatregelen 14 december 2020

We hadden het jaar zo graag positief willen afsluiten en we keken al reikhalzend uit naar mogelijke verruimingen in januari, maar het tegendeel is helaas waar: het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen en de maatregelen worden aangescherpt, en flink ook.

Met ingang van vanavond 12 uur gaat Nederland vijf weken in een lockdown. Dat betekent ook voor het ijshockey dat alle sportactiviteiten per direct moeten worden stop gezet tot 19 januari 2021, aangezien alle binnensportlocaties worden gesloten. Het net blijft voorlopig leeg….

Dit nieuws komt hard aan, zeker voor alle groepen spelers waarvoor de trainingsmogelijkheden de afgelopen weken al beperkt waren. We blijven de nieuwsontwikkelingen natuurlijk op de voet volgen en laten het jullie meteen weten wanneer er weer zicht is op sportmogelijkheden.

Het merendeel van de leden voldoet op dit moment nog steeds netjes alle termijnbetalingen van de contributie. We willen jullie daarvoor bedanken en ook graag op het hart drukken dit ook de komende tijd te blijven doen. Het verloop van de ontwikkelingen en maatregelen is voorlopig nog zeer onvoorspelbaar. Aan het eind van het seizoen maken we de (financiële) balans op en bekijken we graag welke mogelijkheden voor tegemoetkoming we kunnen voorleggen aan de ALV.

Een abrupt einde van dit kalenderjaar, van een seizoen dat op alle fronten niet is wat we allemaal hadden gehoopt. Voor nu rest ons even niet anders dan onze hoop te vestigen op 2021 en iedereen een warme en vooral gezonde kerst toe te wensen.

#stayhome #staysafe

Bestuur VJB Smoke Eaters

Ginny Huijnen