BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Corona en contributie

Corona en contributie

VJB Smoke Eaters volgt nauwkeurig de (ontwikkeling van) regionale en landelijke Corona maatregelen. Hierop passen we doorlopend het trainingsaanbod aan om zoveel mogelijk spelers de gelegenheid te bieden om te kunnen blijven spelen, binnen de gestelde kaders.

Het tijdelijk niet of beperkter kunnen trainen is helaas echter geen reden voor contributie teruggave. Verenigingscontributie staat los van een ‘leveringsplicht’. De maatregelen liggen buiten onze invloedssfeer en we hebben nog geen zicht op hoe lang dit allemaal gaat duren.

Wel willen we graag met onze leden blijven meedenken en willen we niet uitsluiten dat er eventueel nog een tegemoetkoming zou kunnen plaatsvinden. Het wel of niet kunnen verlenen van een tegemoetkoming zal echter pas aan het einde van het seizoen bekeken kunnen worden, omdat we dan pas de financiële consequenties voor de vereniging kunnen overzien. Een eventueel coulancevoorstel zal dan geaccordeerd moeten worden door de ALV. 

Tussentijds of op individuele basis kunnen we dan ook geen contributieregelingen treffen. Het staat iedereen vrij om een lidmaatschap op te zeggen, maar als het lidmaatschap binnen 4 maanden hervat wordt (bijvoorbeeld als de maatregelen weer versoepeld worden) dan is het contributiebeleid zoals opgenomen op onze website van kracht.

We rekenen op jullie begrip hiervoor.

 

Ginny Huijnen