BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Mondkapjes en aanwezigheid in ijshal

Mondkapjes en aanwezigheid in ijshal

We volgen de informatie rondom regels op de voet. Indien er mogelijkheden ontstaan om regels te verruimen en dit is in het belang van onze spelers, vrijwilligers en vereniging zullen we dit ook steeds doen!
Let op: Soms is de verruiming van een regel wel mogelijk in situatie A of voor groep A, maar niet in situatie B of voor groep B. Daar is dan een zorgvuldige afweging aan vooraf gegaan. Respecteer die verschillen aub, anders zijn we genoodzaakt een verruiming voor situatie A of groep A ook weer terug te draaien.

In de bijlage vinden jullie een aanvulling op het Corona protocol van 29-09-20, waarin we graag de afspraken omtrent aanwezigheid in de ijshal verduidelijken.

Afspraken aanwezigheid in ijshal

Verder is aan onze afspraken toegevoegd dat iedereen boven de 12 jaar vanaf nu verzocht wordt een mondkapje te dragen binnen Glanerbrook. Dit geldt voor spelers, trainers, coaches, teambegeleiders, officials en (uit)publiek. Spelers en trainers mogen het mondkapje afdoen bij betreden van het ijs. Spelers hoeven geen mondkapje te dragen in de spelersbank of strafbank.

Ginny Huijnen