BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

VJB Smoke Eaters doet dit jaar mee met de Grote Clubactie 2020!

VJB Smoke Eaters doet dit jaar mee met de Grote Clubactie 2020!

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. En wij dus ook!

Verantwoord loten verkopen

De leden van onze club kunnen op een verantwoorde en supermakkelijke manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Hoe dan? Stuur de link https://lot.clubactie.nl/lot/vjb-smoke-eaters-geleen/455403 naar familie, vrienden en buren in binnen- en buitenland, of laat iedereen op je eerstvolgende feestje of familiebezoek bijgaande QR-code scannen!   

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Steun onze club en win leuke prijzen!

Ginny Huijnen