BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Yes, we gaan starten + Corona Protocol

Yes, we gaan starten + Corona Protocol

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! De huidige verwachting is dat we maandag 21 september het ijs op mogen! Dit weekend krijgen we definitief de bevestiging van Laco Glanerbrook, dus hou de communicatiekanalen goed in de gaten!

Zoals jullie begrijpen zijn er wel de nodige maatregelen waar we rekening mee moeten houden en dat zal niet altijd makkelijk zijn. Hiervoor hebben wij een Corona Protocol opgesteld. Omdat het Corona Protocol ook tussentijds bijgesteld kan worden, raden we je aan regelmatig de website te raadplegen voor de laatste versie. Om ervoor te kunnen zorgen dat we kunnen blijven sporten is ieders medewerking noodzakelijk, help elkaar daarom om alert te blijven op de regels! Alleen dan kunnen we voorkomen dat nieuwe beperkingen de boel weer plat zouden leggen.

Lees het protocol zorgvuldig door: Corona-protocol Smoke Eaters 17-09-20 

Laten we er ondanks de maatregelen met zijn allen een fantastisch seizoen van maken! Let’s play hockey!

Ginny Huijnen