BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Terugblik nationaal scheidsrechters-weekend

Terugblik nationaal scheidsrechters-weekend


Afgelopen weekend heeft in Tilburg het nationale scheidsrechtersweekend plaatsgevonden. Tijdens dit evenement worden jaarlijks de scheidsrechters bekend gemaakt die een IIHF-licentie ontvangen voor het komende seizoen. Deze personen zullen de eer hebben om wedstrijden van de nationale teams te leiden en Nederland te vertegenwoordigen op internationaal vlak. Voor het komende seizoen zijn onder de gelukkige maar liefst twee scheidsrechters die hun (scheidsrechters)opleiding hebben genoten in Geleen, namelijk Bram Zwarthoed en Britt Kösters.

Wij willen Britt en Bram graag feliciteren met het ontvangen van hun IIHF-licentie en wensen hen veel succes in het aankomende seizoen.

 

Chris van Grinsven, scheidsrechterscoördinator VJB Smoke Eaters

 

Ginny Huijnen