BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Uitreiking Harry Loos Talent Award 2020

Uitreiking Harry Loos Talent Award 2020

Ook dit jaar vond de uitreiking van de Harry Loos Talent Award plaats. Uit handen van Rowan Delil werd deze in ontvangst genomen door talent-in-de-dop Emma Steenland!

Op haar certificaat prijkte de volgende mooie woorden van de Technische Commissie: “Emma is een heerlijk kind om mee te werken met een adembenemende werklust, leergierigheid en al fijne basis skills. Ook over haar gedrag kunnen we weinig opmerken, ze is bijna altijd vrolijk, behalve als zij vind dat het (volgens haar) beter had gekund. Ze is dan ook zeer zelf-kritisch en niet snel tevreden over haar eigen optreden/kunnen. Ondanks dat ze zeer jong is en nog maar twee jaar bezig is met de ijshockey sport heeft ze al veel progressie gemaakt. Ze komt graag en doet het leuk als speler maar kan ook als goalie al aardig haar mannetje staan. De technische staf ziet in haar een talentje in de notendop die ver kan komen.

She’s has what it takes.”
 
Emma, van harte proficiat!
 
 
Ginny Huijnen