BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Belangrijke update 12 maart: einde seizoen Smoke Eaters door Corona-virus

Belangrijke update 12 maart: einde seizoen Smoke Eaters door Corona-virus

– English below –

Smoke Eaters volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, gemeente Sittard-Geleen en IJshockey Nederland op.

Na de aankondiging van IJshockey Nederland vandaag om per direct alle competities te beëindigen heeft het bestuur van VJB Smoke Eaters, op basis van de meest recente adviezen van het ministerie en het NOC-NSF het moeilijke besluit genomen om per direct alle ijshockey-activiteiten stop te zetten.

Dit betekent dat alle trainingen met ingang van maandag 16 maart worden afgelast. Dit betekent ook dat de thuistoernooien van U8/U10, U12 en U14 in maart en april geen doorgang zullen vinden. Met betrekking tot het 1-daagse junioren-toernooi in mei zal eind april bekeken of het verantwoord is om dit toernooi eventueel nog door te laten gaan.  

Net als jullie vinden we het ontzettend jammer dat we het seizoen op deze manier moeten beëindigen. We vinden het echter van het grootste belang om de gezondheid en veiligheid van onze spelers, ouders en vrijwilligers voorop te stellen en vinden het daarnaast belangrijk om eventuele onrust of onduidelijkheid te voorkomen.

We hopen op ieders begrip voor deze keuzes en willen iedereen bedanken voor een heel fijn ijshockeyseizoen.

Met sportieve groet,

Bestuur VJB Smoke Eaters

 

English version:

Important update March 12: end of season Smoke Eaters due to Corona virus

Smoke Eaters follows the guidelines and advice of RIVM, the South Limburg Safety Region, the municipality of Sittard-Geleen and Ice Hockey Netherlands, the Dutch Ice Hockey Federation.

After the announcement of Ice Hockey Netherlands today to immediately end all competitions, the board of VJB Smoke Eaters has, based on the most recent advice from the ministry and the NOC-NSF, made the difficult decision to immediately stop all ice hockey activities. put.

This means that all practices will be canceled as of Monday March 16. This also means that the home tournaments of U8 / U10, U12 and U14 in March and April will be canceled. With regard to the 1-day junioren-tournament in May: in the end of April we will consider whether it is justified to continue this tournament.

Like everyone, we are very sorry to have to end the season this way. However, we consider it of the utmost importance to put the health and safety of our players, parents and volunteers first, and we also consider it important to prevent any unrest or ambiguity.

We hope for everyone’s understanding of these choices and would like to thank everyone for a very nice ice hockey season.

With best regards,

Board VJB Smoke Eaters

 

Actuele informatie / more information:

Website RIVM en RIVM Vragen en antwoorden

Corona informatie NOC-NSF

Nieuwspagina IJshockey Nederland

Ginny Huijnen