BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wil Zwarthoed: 50 jaar ijshockey

Wil Zwarthoed: 50 jaar ijshockey

Op 17 november werd Wil Zwarthoed in het zonnetje gezet: 50 jaar betrokken zijn bij de ijshockeysport in Nederland mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Als speler, trainer, coach (zowel in Limburg als op nationaal niveau) heeft Wil een waardevolle bijdrage geleverd aan het ijshockey, waarbij passie, betrokkenheid en hier en daar een kritische noot centraal stonden. Namens VJB Smoke Eaters overhandigde Michel Pothuizen hem een ‘special edition’ wedstrijdshirt. Theo van Gerwen en Robin de Vroede waren namens IJshockey Nederland aanwezig en bedankten Wil met mooie woorden die zeker doel troffen.

Ginny Huijnen