BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Nieuwe wedstrijdshirts!

Nieuwe wedstrijdshirts!

Beste leden en ouders,

Op korte termijn wordt het nieuwe wedstrijdshirt voor seizoen 2019-2020 gepresenteerd!

Net als twee jaar geleden wordt ook dit wedstrijdshirt eigendom van de speler (en wordt het beheerd door de teambegeleider) en zal naam, nummer en nationaliteitsvlag op de achterkant van het shirt bedrukt worden. Het nieuwe ontwerp is geïnspireerd op het originele Smoke Eaters shirt van 50 jaar geleden en we zijn erg trots op het resultaat.

Kosten nieuwe wedstrijdshirts en sokken

De kosten voor het nieuwe wedstrijdshirt zullen 45 euro bedragen (55 euro voor de 1e divisie). De kosten voor de nieuwe wedstrijdsokken zullen 20 euro bedragen (25 euro voor de 1e divisie).

Maar…. we hebben nog meer goed nieuws! Met dank aan enkele sponsors en de opbrengsten van het Feestweekend 50 jaar Eaters kunnen we, speciaal en enkel voor de start van seizoen 2019-2020, al onze bestaande leden kosteloos het wedstrijdshirt verstrekken! Je betaalt dus enkel de nieuwe wedstrijdsokken!

Nieuwe leden die van start gaan in 2019-2020 betalen wel de volledige prijs voor de set (65 euro en 80 euro voor de 1e divisie). Wedstrijdsokken kunnen ook nabesteld worden via de clubshop op www.smoke-eaters.nl.

Pas-sessies nieuwe wedstrijdshirts

De shirts kunnen gepast worden op de volgende data, in de kantine van Laco Glanerbrook:

Donderdag 13 juni          19:00-20:00u

Maandag 17 juni              19:00-20:00u

Het is handig om je body-protector (en eventueel kniebeschermers) mee te nemen om zo de juiste maat te kunnen bepalen. Hou er rekening mee dat het shirt twee jaar gebruikt wordt en dus een beetje ‘op de groei’ gekocht moet worden. Iedere speler behoudt zijn eigen wedstrijdnummer. Goalies kunnen kiezen voor een “goalie-inleg”. De sokken zijn verkrijgbaar in vier maten. De bijdrage voor de sokken dient ter plaatse contant betaald te worden. Je ontvangt een kwitantie met daarop de bestelde maat van jouw shirt en sokken.

Zodra alle bestelde shirts gereed zijn, aan het begin van het nieuwe seizoen, ontvang je bericht van de coach.

 

Met sportieve groet,

Bestuur VJB Smoke Eaters

Ginny Huijnen