BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Tommy Kuijpers tekent Junior A-contract in Canada

Tommy Kuijpers tekent Junior A-contract in Canada

Het is de droom van elk Eatertje: gescout worden door een ijshockeyclub in Canada. En soms…. komen dromen uit! Tommy Kuijpers, oud-jeugdlid van VJB Smoke Eaters, meldde ons dat hij is gescout voor de Junior A in Canada, seizoen 2019-2020. Tommy is ontzettend trots: “Ik ben extra trots dat ik,  als Geleense jongen, al voor de try-out fase, vastgelegd ben. Dat is toch wel speciaal hier, zeker als buitenlander en in een ijshockey land als Canada. Mijn team voor komend seizoen is als eerste geëindigd in de competitie en zijn door naar de 2de play-offs ronde.” 

Over enkele weken mag hij bekend maken bij welke club hij gaat spelen, maar het is een club waar hij zijn hart op kan halen. Tommy: “Het is een mooie club. Alles is aanwezig, ze zitten net een paar jaar in volledig nieuwe accommodatie. Ze hebben eigen krachttraining faciliteiten, sportzaal en zelfs een zwembad. Hele aanpak en begeleiding is zeer professioneel. 3x per dag een teamtraining dus 100% focus op ijshockey.”

Tommy is nu twee weken in Nederland en zal de play-offs van de Eaters bezoeken, dus probeer een handtekening te scoren nu het kan! 

Ginny Huijnen