BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Overlijdensbericht Frans Notten

Overlijdensbericht Frans Notten

Met grote droefheid hebben we kennis genomen van het overlijden van oud-bestuurslid Frans Notten. Frans was echter veel meer dan een bestuurslid, hij was een echte verenigingsman, die altijd voor de Smoke Eaters klaarstond, zonder dat dat ten koste ging van zijn gezin of van zijn werk bij de brandweer. De pappa’s van nu waren toen onze jeugdleden en die kennen ‘Frenske’ misschien vooral als chauffeur van onze bus, want dat deed Frans ook. Hij zorgde tevens dat de bus goed onderhouden en elke week mooi gepoetst werd. Bovendien was hij als lid van de Bijzondere Activiteiten Commissie altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken voor de Eaters-Jeugd.

Wij wensen zijn vrouw Rita, Nick, Suzanne en partner(s) veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur VJB Smoke Eaters

Ginny Huijnen