BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Privacy policy

Privacy policy

Beste leden en vrijwilligers,
Je hebt er vast al over gehoord: AVG, de nieuwe wet voor gegevensbescherming. Deze Europese wet, die op 25 mei 2018 in werking treedt, schrijft voor hoe alle organisaties, ook sportverenigingen, met (persoons-)gegevens en privacy van hun leden horen om te gaan. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je graag informeren over onze Privacy policy.
In deze Privacy policy staat aangegeven welke persoonsgegevens wij verzamelen en waar deze voor gebruikt worden. Ook staat hierin vermeld dat voor sommige gegevens uitdrukkelijk toestemming verleend moet worden en dat je die toestemming ook weer kan intrekken. Als je bijvoorbeeld geen nieuwsbrieven via de website meer wil ontvangen, kun je dat aangeven.

De Privacy policy vindt je op de huisreglementen-pagina.
Heb je vragen over jouw privacy? Neem dan contact met ons op.

Vriendelijke groet,
Bestuur VJB Smoke Eaters

Ginny Huijnen