BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Carnavalsoptocht 2018

Carnavalsoptocht 2018

De grote optocht van Geleen vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2018). Deze grote optocht zal beginnen om 13:49 uur. VJB Smoke Eaters mag opnieuw collecteren en flyeren voor de club. Met z’n allen meelopen dus en er net als vorig jaar een feestje van maken!

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk leden en fans meelopen.  Neem vaders, moeders, broers, zusjes mee en meld je aan bij michelkaul@gmail.com. We verzamelen om 13:30u bij de Rabobank/Jumbo in Oud-Geleen.

Via de coaches zorgen we dat iedereen zijn wedstrijdshirt kan dragen. Verder mag je zelf natuurlijk zo creatief mogelijk tevoorschijn komen in onze clubkleuren. Deelnemen op skeelers en/of met streethockeystick en zachte bal mag! Tijdens de optocht zorgt de VJB voor iets lekkers. Na afloop drinken we samen nog iets bij De Kroon.

Ginny Huijnen