BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Intermedis A&A uit Bunde en Smoke Eaters denken samen vooruit

Intermedis A&A uit Bunde en Smoke Eaters denken samen vooruit

Lekker met je vereniging bezig zijn, daar krijg je energie van. Dat is dan ook het uitgangspunt van Intermedis A&A. Zij nemen alle zorg omtrent de te voeren administratie en financiële planning uit handen. Van de dagelijkse financiële administratie tot fiscaal advies. Weten dat er altijd een onafhankelijke derde met een financiële bril over je schouder meekijkt, dat geeft rust én vertrouwen. De meerwaarde van een accountant en belastingadviseur zit hem namelijk niet alleen in de uitvoering, maar ook in vooruit denken en anticiperen. Zodat u kunt doen wat u het liefste doet en wij ook. Ieder zijn vak!

Zomaar een passage uit de communicatie met Intermedis A&A wat het bestuur mede deed besluiten contact met ze op te nemen. Als we iets hebben geleerd uit de afgelopen periode is dat o.a. vooruit denken en kennis van fiscaal recht een belangrijke eigenschap is die vaak niet in één persoon te vinden is. Als vereniging dienen wij ons te confirmeren aan de Nederlandse wetgeving maar hebben we ook de taak het geld van onze leden verstandig te beheren. Dan is de kennis en mogelijkheden die Intermedis A&A biedt onontbeerlijk.

Intermedis A&A heeft een erkenning als RB-kantoor. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weten we zeker dat onze belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Deze week spraken we met Rob Penders en Peter Walraven van intermedis A&A om het vertrek van onze penningmeester op te vangen en het voelde direct goed. Het gaat niet om harder werken maar om slimmer werken. We zijn erg verheugd dat we met een gerespecteerd bedrijf als Intermedis A&A mogen samenwerken en zijn Rob en Peter nu al dankbaar. Een gemaakte QuickScan gaf direct aan dat we zaken efficiënter en slimmer kunnen inrichten.

Intermedis A&A stelt zijn software ter beschikking om onze financiële zaken grotendeels automatisch te laten lopen. Daardoor hebben we altijd inzicht op de momenten dat het gewenst is zonder afhankelijk te zijn van één persoon. Hierdoor zijn alle geldzaken van onze vereniging in goede handen en geeft dit ons de ruimte om in alle rust een geschikte kandidaat voor de ontstane vacature te vinden.

Een korte samenvatting van de disciplines die Intermedis A&A kan invullen.
● dagelijkse financiële administratie
● het opmaken van de jaarrekening
● aangiften
● fiscaal advies
● financiële planning
● hypotheken

Ze hebben ons in ieder geval een erg goed gevoel gegeven en doen ze dit vast ook bij u. Nodig ze uit voor een vrijblijvend gesprek en geef dan vooral aan dat u via de Smoke Eaters bij ze terecht bent gekomen. Intermedis A&A is zelfs bereid om voor iedere nieuwe klant de Smoke Eaters een donatie te doen..


Prinses Ireneweg 4
6241 GE Bunde
E-mail: info@intermedisaa.nl
Website: www.intermedisaa.nl

Ginny Huijnen