BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
 • +31619673991
 • info@smoke-eaters.nl

BELACTIE VRIENDENLOTERIJ.

BELACTIE VRIENDENLOTERIJ.

Gaat jullie team onze hoofdprijs van € 350,00 op 1 november winnen?

Op woensdag 1 november organiseert de VJB Smoke Eaters samen met de Vriendenloterij de “Samen voor je club actie”. Het doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen waarbij de helft van de lotprijs direct naar onze clubkas gaat. Maar wij hebben besloten om dit vooral met jullie te delen!

Het team wat de meeste loten verkoopt maakt kans op een hoofdprijs van €.350,00. Dit geld gaat direct naar het team en mag zelf bepalen waar het aan besteed wordt. Ook voor de 2e en 3e plaats stellen we een geldprijs ter beschikking namelijk € 250,00 en € 150,00.

De voorwaarden zijn wel dat we minimaal 20 bellers hebben voor deze actie met een gemiddelde verkoop van 4 loten per beller. Halen we dit niet? Geen probleem, dan gaat de actie gewoon door maar zal het prijzengeld anders uitvallen.

Aangezien de beller ouder dan 18 jaar moet zijn mag dit ook een ouder of ander familielid zijn. De actieve verkoop van de loten mag nu al gestart worden en wordt alleen op de dag van de belactie geactiveerd.

Iedereen, dus ook de kinderen, kunnen nu al gaan rondvragen wie op 1 november gebeld kan worden om de koop van een lot of loten te bevestigen. De actie start dus nu al!

Wat is belangrijk om te weten?

 • Een lot kost €.13,50 waarvan de helft naar de VJB Smoke Eaters gaat zolang je mee blijft spelen
 • Iedereen die tijdens de belactie een lot koopt en onze club steunt ontvangt van de Vriendenloterij een cadeaubon naar keuze  t.w.v. €.20,00
  De vriendenloterij steunt 48 goede doelen zoals make-a wish foundation en fonds voor

verstandelijk gehandicapten. Meer weten? (https://www.vriendenloterij.nl/goede-doelen.htm)

 • En vergeet ook niet dat er mooie prijzen zijn te winnen in de Vriendenloterij, oplopend tot

100.00,00 euro! Meer weten? (https://www.vriendenloterij.nl/prijzen/overzicht.htm)

 • De belactie is op 1 november van 18.30 tot uiterlijk 22.00uur. Dus zorg dat iedereen waar je een lot aan verkoopt bereikbaar is. En vergeet het telefoonnummer niet door te geven!
  Mocht men na één keer willen opzeggen? Het opzeggen van je lot is net zo gemakkelijk als er één kopen. Dit kan gewoon telefonisch bij de Vriendenloterij. Wij gaan dit wel betreuren omdat we de helft van de lotprijs niet meer krijgen.
  Heeft iemand al een lot maar niet via de VJB Smoke Eaters gekocht? Laat deze dan omzetten zodat ook zij de VJB Smoke Eaters steunen.
  Wie doet mee? En wie van de teams gaat deze mooie hoofdprijs winnen?

Doe je mee? Meld je dan aan bij michel.pothuizen@smoke-eaters.nl. Uiteraard kun je ook meerdere personen tegelijk aanmelden.

Lex Eckhardt