BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Update wedstrijdshirts

Update wedstrijdshirts

Beste leden van de VJB Smoke Eaters,

De afgelopen weken hebben we intensief contact gehad met de leverancier van onze nieuwe shirts. De uitdaging was vooral om een concrete leverdatum te krijgen omdat deze maar uitbleef. Contractueel was de afspraak maximaal 15 werkdagen waarbij de tolerantie enkele dagen betrof. Deze termijn verliep op vrijdag 29 september waarna we direct duidelijkheid hebben geëist.

Op 2 en 3 oktober, door de Dag van de Duitse eenheid, was de leverancier echter dicht waardoor we afgelopen woensdag pas duidelijkheid kregen. Men wilde zich alleen maar conformeren aan een datum waar wij ons absoluut niet in konden vinden, eind oktober. Dit zou betekenen dat wij 6 weken later pas in onze shirts konden spelen dan de beloofde datum van 23 september. Dit gesprek heeft ervoor gezorgd dat we het vertrouwen in deze leverancier hebben opgezegd. Ondanks de gesprekken voorafgaand aan deze keuze en een goede performance tijdens de proefsessies is dit een hard gelag. Net als jullie hadden we al graag in ons nieuwe tenue willen spelen.

Uiteraard zijn we niet stil blijven zitten en is er donderdag direct doorgeschakeld naar de leverancier die op een klein verschil net niet gekozen werd. Deze leverancier heeft direct daadkracht getoond en kon middels een expresservice ons aangeven dat men eerder kon leveren.

Ondanks de teleurstelling overheerst nu de blijdschap dat we uiterlijk vrijdag 20 oktober onze nieuwe shirts geleverd krijgen. Dit betekent dat we over 2 weken in ons nieuwe tenue kunnen spelen.
Wij danken jullie voor het geduld en begrip wat getoond is en verheugen ons op het weekend van 21 oktober.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Ginny Huijnen