BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Mandy Gooijer ontvangt Ilse Robben Award 2017 en Babs Teschers wint de Ilse Robben Talent Award 2017

Mandy Gooijer ontvangt Ilse Robben Award 2017 en Babs Teschers wint de Ilse Robben Talent Award 2017

Bij de prijsuitreiking van het Girls Only Hockey Weekend Nederland wordt sinds 4 jaar de Ilse Robben Award uitgereikt aan iemand die veel betekent voor het Vrouwen ijshockey.
5 jaar geleden werd de organisatie rond om het weekend drukker en drukker, Jenny is opzoek gegaan naar een rechterhand die haar begrijpt en werk uit handen kan nemen.  Aangezien Mandy en Jenny goed kunnen samenwerken is dit de afgelopen jaren dan ook terug te zien in de voorbereidingen van het event. Mandy staat altijd klaar als je haar vraagt en helpt waar ze kan ook al woont ze aan de andere kant van het land. Bij de organisatie van Girls events is Mandy altijd aanwezig en werkt veel aan de voorbereidingen voor het Girls Only Hockey Weekend in september.
Lenneart Scheenstra namens Unis Flyers:
“Mandy is binnen de Flyers organisatie DÈ drijvende kracht achter onze IJshockeyScool en het Flyers Damesteam. Mandy’s tomeloze energie, positiviteit en passie voor onze mooie sport heeft de afgelopen jaren geleid tot een duidelijke groei in het aantal jeugdleden. Opvallend hierbij is ook de groei in het aantal meisjes ook leidt tot een doorstroom van meisjes naar de competitieteams. Zo zijn inmiddels alle jeugdteams van de Flyers gemixte teams. Dankzij Mandy is dames ijshockey een volwaardig onderdeel geworden in de Flyers ijshockey familie.”
Mandy was zeer verrast en erg ontroerd bij het krijgen van deze mooie en speciale award. “Alles wat ik doe, doe ik met veel plezier alles om het vrouwenïjshockey naar een hoger platform te tillen.

Babs Teschers spelend bij VJB Smoke Eaters Geleen heeft met een meerderheid van de stemmen de award gewonnen. Babs is sinds 2 jaar bezig met ijshockey en je ziet haar voorruit gaan en echt leuke dingen doen op het ijs. Samenspelen is een van de sterkste punten van Babs en je ziet dat ze heel veel plezier heeft tijdens het weekend en er ook van leert.

Lex Eckhardt