BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Seizoenkaart VJB leden en vrijwilligers 2017-2018 Laco Eaters

Seizoenkaart VJB leden en vrijwilligers 2017-2018 Laco Eaters

Beste jeugdspelers en vrijwilligers van de VJB,

Zoals jullie allemaal wellicht al gelezen hebben op de site of in de krant is de verkoop van seizoenkaarten voor Laco Eaters weer begonnen.

Binnen Nederland en België hebben zich 13 clubs ingeschreven voor de BeNe-league, 8-9 teams voor de Nederlandse beker. Hopelijk wordt het net als vorig seizoen spannend om aansluiting bij de top in Nederland en België te kunnen houden.

Het feit dat er maar 2 imports mogen meespelen en er bijna geen jongens van buitenaf zijn, maakt het interessant om naar onze eigen jongens te kijken en ze te supporten.

Doordat de intentie is om liefst geen spelers van buitenaf aan te trekken liggen hier de kansen voor onze eigen jongens!!! Zeker met het nieuwe coach kwartet, die het team met Limburgse jongens naar een zo goed mogelijk resultaat moet leiden. Dit seizoen hopen we een aantal voormalig VJB spelers te zien doorbreken bij de Laco Eaters! Wie gaan er komende jaren vanuit de eigen jeugd doorstromen?

Het bestuur van de Eaters heeft dit jaar wederom een fantastisch aanbod in het kader van de samenwerking. Vrijwilligers die verbonden zijn aan de VJB mogen hun seizoenkaart kopen voor 65 euro per stuk. Alle spelers van de VJB krijgen een behoorlijke reductie van op de gangbare jeugdprijzen en betalen 45 euro voor de seizoenkaart.

Als jij een seizoen kaart wil dan hebben wij nodig van jou:

Naam : *
Geboortedatum:*
E-mail : *
Functie : *
Team : 
 

Doe dit voor 5 september. Je betaalt jouw kaart contant als deze afgehaald kan worden. Deze datums zijn bekend gemaakt op de Eaters site.

Patrick Noblesse