BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

BERICHT BESTUUR.

BERICHT BESTUUR.

 

Beste leden en ouders van de VJB.                                                              Mei 2017

 

Afgelopen jaarvergadering (en) hebben wij aangegeven het bestuur uit te willen breiden met leden die liefst geen kinderen in de club hebben. Daarnaast hebben we diverse oproepen gedaan om meer vrijwilligers aan te trekken die in commissies plaats willen nemen.
Voor het bestuur hebben we vier kandidaten gevonden die zichzelf in de komende ALV zullen voorstellen. Zoals bekend voor de aanwezige leden tijdens de ALV van het afgelopen jaar hebben wij toestemming gevraagd en gekregen om mensen te benoemen zodat we geen extra ledenvergadering hoefden uit te schrijven. Het bestuur zou middels een brief op de jeugdsite onze leden en de ouders hiervan op de hoogte stellen. Het is ons tot nu toe slechts ten dele gelukt om vrijwilligers te vinden die een leidende rol in diverse commissies willen vervullen. (sponsorzaken)
Henk Götschenberg (penningmeester) heeft reeds meerder malen te kennen gegeven te willen stoppen. Ronnie Bosten heeft helaas niet kunnen toetreden tot het bestuur vanwege gezondheidsredenen. Rolf Peters (beleid) treedt eveneens af en is niet herkiesbaar.
Voor het komend seizoen zou het nieuwe bestuur er als volgt uit zien.
Ginny Isbouts, Lex Eckhardt, Janneke van Grinsven, Nathalie Kösters
Michel Pothuizen en Tamara Noblesse.

Het huidige bestuur is erg blij met de kandidaten, die in onze ogen daadkrachtig zijn en ook een ´hands-on´ mentaliteit hebben.
Wij zullen onze zoektocht komend seizoen voortzetten naar nieuwe, enthousiaste commissie leden en/of bestuurders zodat de reeds zittende bestuurders ook t.z.t met een gerust hart kunnen uitstappen.

Wij bedanken jullie voor het vertrouwen in ons,

Vriendelijke groet,
Bestuur VJB Smoke Eaters.

Lex Eckhardt