BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Een nieuwe look voor onze website smoke-eaters.nl

Een nieuwe look voor onze website smoke-eaters.nl

Allen,

Zoals de technologische middelen hun vaart nemen in de wereld willen wij als Smoke Eaters hier natuurlijk niet in achterblijven. Met de komst van de player tracker afgelopen jaar was het voor ons ook tijd om onze website “technology proof” te maken.

Niet alleen ziet onze website er nu iets anders uit maar zijn er ook tal van verbeteringen in aangebracht, denk met name aan de weergave van de website op mobiele apparaten, het integreren van allerlei soorten media en de snelheid waarmee deze wordt weergegeven.

Zoals jullie begrijpen wordt er dus niet alleen op het ijs aan de spreekwoordelijke weg getimmerd, maar ook achter de schermen zijn we zoals gewoonlijk hard bezig om stappen te  maken.

Zo is er bijvoorbeeld een overstap gemaakt naar een systeem met 4 trainers, waarbij de bezetting bij de jongste groepen is uitgebreid en de beschikbaarheid van een trainer nagenoeg is gegarandeerd. Tevens zijn we groeiende, er komt steeds meer aanwas van onderop, waarop we uitzonderlijk trots zijn. Organisatorisch vinden er ook veranderingen, verbeteringen en uitbreidingen plaats waarmee de taken voor iedereen eenvoudiger zijn te bekleden. Dit is een kleine greep uit de ontwikkeling die wij als Smoke Eaters doormaken.

Zonder jullie is dit natuurlijk onmogelijk. Middels deze weg willen we eenieder dan ook bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het afgelopen jaar en hopen dat komend jaar nog mooier gaat worden dan het afgelopen jaar.

Voor iedereen fijne dagen en een knallend, gezond, gelukkig, vreugdevol en sportief nieuwjaar.

VJB Smoke Eaters
More than just sport!

Patrick Noblesse