BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

DRINGEND GEZOCHT: OFFICIALS

DRINGEND GEZOCHT: OFFICIALS

Het aantal vrijwilligers dat officialtaken op zich neemt slinkt nog steeds. Official taken hebben te maken met alle werkzaamheden in de officialbank tijdens wedstrijden. Denk daarbij aan: sheet, tijdopnemer, omroeper, strafbank etc.

U zult begrijpen dat zonder deze officials er geen wedstrijd kan worden gespeeld. De clubs zijn zelf verantwoordelijk om voldoende officials te hebben. Vandaar deze dringende oproep u aan te melden om deel te gaan uitmaken van onze officialgroep. Hoe meer we er hebben hoe minder ´diensten´ u hoeft te draaien. Bovendien is het ook leuk werk; zo zit u er letterlijk bovenop het spel en zult u ook veel meer begrijpen van de spelregels.

Als u zelf geen tijd heeft, kijk dan eens om u heen en probeer vrienden of bekenden warm te maken voor deze taken.

Het bestuur hoopt op korte termijn aanmeldingen te krijgen zodat we niet ècht in de problemen raken.

Je kunt jouw intersse kenbaar maken via:

OUDERHULP

Alvast dank.
Bestuur VJB Smoke Eaters

 

Lex Eckhardt