BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

GEDRAG IN DE HAL.

GEDRAG IN DE HAL.

In de ijshal van Laco is het verboden om – buiten het ijs – met sticks en pucks of balletjes te spelen. Het bestuur constateert dat er toch redelijk wat leden zijn die dit verbod keer op keer overtreden.
Vandaar dan ook dat we de handhaving van de regels strakker gaan aantrekken. Vanaf nu wordt er twee keer gewaarschuwd en de derde keer volgt er een maatregel, zoals bijvoorbeeld niet meetrainen de eerstvolgende keer.

Ouders hebben hierin ook een rol: vertel uw kind dat dit gedrag niet is toegestaan en dat er extra op zal worden gelet. Coaches zullen vanaf nu ook strenger gaan optreden en eventueel maatregelen opleggen. Ook de duties van Laco gaan de touwtjes aantrekken.

Het bestuur vraagt iedereen om medewerking.
Dank voor uw begrip en medewerking.

 

Lex Eckhardt