BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Hoe staat het met een Veilig Sportklimaat binnen VJB Smoke Eaters?

Hoe staat het met een Veilig Sportklimaat binnen VJB Smoke Eaters?

vsk2014

Beste sporter, toeschouwer en/of vrijwilliger,

VJB Smoke Eaters doet mee met het landelijke actieplan “Samen naar een veiliger sportklimaat (VSK)”. Sportverenigingen, sportbonden en NOC*NSF werken via dat actieplan samen om gewenst gedrag in de sport te stimuleren en ongewenst gedrag aan te pakken. Graag willen VJB Smoke Eaters en de NIJB weten hoe het gaat.

Vul daarom onderstaande enquête in en help VJB Smoke Eaters om de sport nog leuker te maken. Het invullen van de enquête duurt circa 10 minuten. Er zijn geen goede of foute antwoorden. De resultaten worden anoniem verwerkt.

Ga naar enquête

Alvast hartelijk dank,

VJB Smoke Eaters

Patrick Noblesse