BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Kom naar onze open dag op 30 oktober en neem al je vrienden mee!

Kom naar onze open dag op 30 oktober en neem al je vrienden mee!

ijshockey-nederland-logo

Kom naar onze open dag op 30 oktober en neem al je vrienden mee!

Aan: ouders/verzorgers en leden VJB Smoke Eaters

Beste ouders/verzorgers en leden,

Wij hoeven jullie niet uit te leggen dat IJshockey de Coolste sport van Nederland is! Wij willen nog veel meer kinderen kennis laten maken met onze coole sport. Daarom organiseren wij op 30 oktober een open dag en daar nodigen we jullie graag voor uit.

Open dag

De open dag zal plaatsvinden op 30 oktober. De dag begint om 10:30u en zal duren tot ongeveer 14:00u. Tijdens de open dag bieden we het volgende programma:

10:30-12:30u: aanmoedigen bij de competitiewedstrijd van de Smoke Eaters U8 en U10

12:30-13:45u: meedoen met het spellencircuit op het ijs en aansluitend mini-wedstrijd, voor geïnteresseerde spelers, broertjes, zusjes, papa’s en mama’s.

Verder kun je op de foto met Eaters-spelers, kun je spullen kopen en verkopen op de tweede-hands-spullen markt en staat er voor de ouders een kop koffie en iets lekkers klaar in de VIP-ruimte. Meer informatie vind je op https://www.smoke-eaters.nl/site/opendag/..

Neem iemand mee en geef een maand ijshockey cadeau!

De open dag is voor bestaande leden en kinderen en ouders die graag een keer onze coole sport willen meemaken. Wij nodigen jullie daarom uit om broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee te nemen. Wij hebben speciaal voor onze leden een mooie actie en zij mogen aan degene die ze meenemen een maand sporten en een puck cadeau geven. Via de “vriendjes en vriendinnetjes – bon” meldt de geïnteresseerde zich hiervoor aan en geeft ook aan van welk lid hij deze bon heeft gekregen. Als één van de kijkers na de proefmaand lid wordt dan ontvangt jouw zoon/dochter van ons een leuk Eaters-cadeau!

Flyers en posters

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen bereiken en uitnodigen om naar onze open dag te komen. We zorgen voor publiciteit via sociale media (like en share…) en benaderen de regionale media. Maar we hebben ook jullie hulp nodig. We hebben posters om op school, bij de supermarkt, bij de bieb of bij de sportschool/zwemclub/etc. op te hangen. Ook hebben we flyers om uit te delen. Als al onze leden tussen 10 en 23 oktober een half uurtje de tijd zouden willen nemen om op de markt of in het winkelcentrum flyers uit te delen, dan bereiken we al ontzettend veel mensen! Flyers en posters kun je krijgen bij Ginny (informatie onderaan deze brief), je kan dan meteen doorgeven op welke dag je op welke locatie flyers zou willen gaan uitdelen zodat we niet allemaal op dezelfde plek rondlopen. Trek je Eaters-jas, trui of shirt aan en probeer zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken!

Ambassadeurs

Tijdens de open dag hebben we een informatietafel, maar we willen vooral zoveel mogelijk bezoekers persoonlijk welkom heten. En wie is nou een betere ambassadeur voor onze sport, dan de ouders van onze leden, die al hebben ondervonden dat de tijdsinvestering die deze sport vraagt ook ontzettend veel plezier oplevert! We zouden het dan ook ontzettend op prijs stellen als de aanwezige ouders onze bezoekers willen benaderen, te woord willen staan, vragen willen beantwoorden en hen een beetje wegwijs willen maken binnen onze vereniging. Hoe meer leden we samen werven, hoe meer mogelijkheden we creëren voor onze eigen club en onze eigen kinderen!


Contact

Heb je vragen over de open dag? App, bel of mail met Ginny Isbouts: 06-48114216 of vmisbouts@hotmail.com. In de periode van 21 september t/m 23 oktober ben ik iedere maandag om 18:00u en donderdag om 17:30u bij Laco aanwezig om vouchers/bonnen en posters te verstrekken.

Wij hopen er met zijn allen een hele coole dag van te maken. Tot 30 oktober!

Met sportieve groet,

Ginny Isbouts

Namens VJB Smoke Eaters

Patrick Noblesse