BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Bekerfinale 30 januari om 20.00uur – Eindhoven

Bekerfinale 30 januari om 20.00uur – Eindhoven

Laco Eaters staat weer in de finale voor de Nederlandse beker.

Op 30 januari treden zij om 20 uur in Eindhoven aan tegen Unis Flyers uit Heerenveen. Vooraf had menigeen het idee dat Geleen Tilburg in 2 wedstrijden zou verslaan om de finale te bereiken. Niets was minder waar, het werd een zinderende best of 3 die alle
wedstrijden nodig had om de finalist te bepalen. Daarbij nog alle commotie over het afscheid nemen van coach Christer Dreberg, het was een hectische week!

Terugkijken om er van te leren wordt zeker nog gedaan, maar nu willen spelers en bestuur niks liever dan vooruitkijken naar de finale. We hebben dit seizoen in de bekercompetitie twee maal tegen Unis Flyers gespeeld en beide ploegen wonnen hun thuiswedstrijd. Het zal
er om spannen wie de beker mee naar huis zal nemen!

Laco Eaters organiseert de kaartverkoop voor gewone zitplaatsen en VIP arrangementen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om voor de finale een boardingreclame aan te brengen, al dan niet in combinatie met een VIP arrangement.

Het idee bestond om bij voldoende belangstelling voor sponsoren een aparte bus te laten rijden. Zoals het er nu naar uitziet gaat echter 80% van reserveringen met eigen vervoer. Er staan 2 wedstrijden voor één entree op het programma. Zie het programma onderstaande.

Hebt u belangstelling om de wedstrijd te bezoeken, dan kunt u per ommegaande gewone zitplaatsen of een VIP arrangement reserveren. De gewone zitplaatsen kosten €15 per stuk,
een VIP arrangement kunnen wij gratis aanbieden bij een boardingreclame ofwel à €45 per persoon (zolang onze voorraad strekt. (normaal €60)

Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon via http://www.eaters.nl/bekerfinale-reserveringen uw zitplaatsen / busvervoer reserveren.

Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van bovenstaand, laat het s.v.p. weten.

Met vriendelijke groet,
Puk Daniels, PR & Marketing
T : +31 (0) 6 1506 5070
E : puk.daniels@eaters.nl
Stichting Topijshockey Eaters Limburg

Het programma voor 30 januari

16.00 Stadion Eindhoven open voor de fans.
16:30 VIP open voor genodigden (tot 17:00 uur)
17:00 Old gentlemen’s game (oud-internationals)
18:00 VIP open voor genodigden
18:15 Fotoshoot spelers Old gentlemen’s game met winnaars shirtveiling
18:15 Afhalen geveilde shirts
18:30 Opening walking dinner (warm en koud buffet), voor VIP’s
18:45 Persconferentie IJSHOCKEY NEDERLAND, bekerfinalisten
19:10 Presentatie IJSHOCKEY NEDERLAND voor genodigde VIP’s
19:30 Naar de tribunes
19:45 Openingsceremonie
20:00 Aanvang bekerfinale

Tijdens de opening van VIP-ruimte (naast bovengenoemde tijden ook tijdens pauzes en tot een uur na afloop van de wedstrijd) is koffie, thee, frisdrank, bier en wijn gratis voor de genodigden, alsmede deelname aan het walking-dinner (buffet).

Patrick Noblesse