BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Er gloort licht aan de horizon

Er gloort licht aan de horizon

Beste leden/ouders,

In verband met de problemen rondom het niet beschikbaar zijn van ijs in LACO hebben wij na inspanningen ervoor kunnen zorgen dat er voor alle teams één uur ijs ter beschikking is gekomen in Maaseik.

Om de spelers tegemoet te komen hebben wij ook onze bus ingezet voor het vervoer van en naar de trainingen in Maaseik op de dinsdag.

Wij realiseren ons terdege dat dit een verre van ideaal situatie is waar wij met zijn allen het beste van hebben proberen te maken.

Er gloort echter licht aan de horizon…. LACO heeft ons geïnformeerd dat zij alles doen om het defect te repareren en men praat voorzichtig over 23 oktober om dan weer ijs beschikbaar te hebben in Glanerbrook.

Wij hopen erop dat deze inspanningen succes zullen hebben. Tot dan zullen wij als aanvulling op de ijstrainingen in Maaseik vanaf volgende week additioneel een off-ice training gaan organiseren op maandagmiddag, waarover jullie nadere informatie krijgen via de coach.

Wij zijn binnen het bestuur bezig om, afhankelijk van de duur van het niet beschikbaar zijn van ijs in Glanerbrook, een compensatie te bieden die in verhouding staat met de gemiste ijstijd.

Over het hoe en de vorm waarin wij dit willen gaan doen zullen wij u verder informeren als er weer ijs in Geleen is.

Met sportieve groet,

Bestuur VJB Smoke Eaters

Patrick Noblesse