BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

UITNODIGING informatieavond “Sport en gezonde Voeding”

UITNODIGING informatieavond “Sport en gezonde Voeding”

Allen,

IJshockey is allang niet meer een pure wintersport! Vroeger haalde je de schaatsen in september uit het vet, speelde ijshockey tot april en borg dan de schaatsen weer op gedurende 4 tot 5 maanden. Dat is verleden tijd: een ijshockeyer is tegenwoordig 12 maanden per jaar bezig met zijn sport. Naast het actief schaatsen zijn er de activiteiten in de sportschool, het droogtrainen: het lijf verder ontwikkelen voor deze mooie maar ook zware sport. IJshockey vergt veel van de beoefenaar. Een ijshockeyer heeft o.a. een stevig lichaam nodig; explosieve kracht; uithoudingsvermogen en een behoorlijke spiermassa.

De VJB Smoke Eaters biedt een aantal mogelijkheden aan haar leden om een echte atleet te worden. We zorgen voor trainers op het ijs en we hebben de mogelijkheid om vanaf einde ijsseizoen te trainen bij SportVision in Geleen. Overigens: de brieven voor de inschrijving 2016 komen komende winter weer jullie kant op.

Vanaf het nu begonnen seizoen gaan we nòg meer doen. We gaan meten en wegen. In het kader van het ontwikkelen van een gezond en sterk sporterslijf gaan we ook letten op voeding en gewicht. Het is erg belangrijk dat onze leden zich bewuster worden van het belang van gezond leven en gezond eten. Onder en overgewicht is een bekend fenomeen in de huidige maatschappij en daar willen we aandacht aan besteden.

Spelers van de VJB worden dit seizoen regelmatig gewogen en de info avond van 12 oktober hoor jij wat je hier zelf aan kunt doen. De VJB teams U8, U10, U12, de 4e divisie en damesteam worden 3 keer per seizoen gewogen en gemeten. Vanaf U14 en hoger gaat dit elke maand gebeuren.

We hebben een informatieavond georganiseerd en die zal plaatsvinden op

MAANDAG 12 OKTOBER om 19.30 uur in het vergaderlokaal van Glanerbrook.

Rick Geenen en Egon Claessen van SportVision zullen aanwezig zijn en o.a. iets vertellen over sport en gezonde voeding. Spelers en ouders zijn van harte uitgenodigd. Het bestuur van de VJB moedigt iedereen aan om vooral te komen naar deze belangrijke informatieavond.

Heel graag tot 12 oktober!
Bestuur VJB Smoke Eaters Geleen

Patrick Noblesse