BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Sportimex Enquête: Aankoopproces ijshockeyers

Sportimex Enquête: Aankoopproces ijshockeyers

Geachte Allemaal,

Ik ben Jessie Buuron, derdejaars student Sportmarketing & Management aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Momenteel ben ik als stagiaire werkzaam bij Sportimex Benelux B.V. te Etten-Leur, importeur en groothandel van verschillende toonaangevende sportmerken zoals Reebok, CCM, Head, Blademaster, Mercian en Tempisch. Sportimex richt zich op verschillende sporten met in het bijzonder ijshockey.

Aan mij de taak om een onderzoek voor Sportimex uit te voeren waarbij ik het aankoopproces van een ijshockeyer in kaart breng. Echter, kan ik dit niet zonder uw hulp. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het aankoopproces van een ijshockeyer, heb ik namelijk heel veel ingevulde enquêtes nodig.

Link enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=478312

Met vriendelijke groet,

Jessie Buuron

Patrick Noblesse