BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

WE ZIJN WEER BEGONNEN!

WE ZIJN WEER BEGONNEN!

Na een geslaagde seizoensopening afgelopen zondag 30 augustus met wedstrijden voor alle teams zit nu al bijna de eerste trainingsweek erop. De nieuwe hoofdtrainer heeft zondag al zijn spelers aan het werk gezien en is nu dagelijks op het ijs, samen met de coaches.

De winnende tombola loten staan op de site en de prijsjes kunnen worden afgehaald.

In de week van 14 september zijn er testen op het ijs en dan is er een verandering in het ijsschema, de coach zal jullie hierover informeren.

We zijn ook hard op zoek naar nieuwe officials en scheidsrechters in opleiding. Wil jij wat meer weten dan mail even naar secretariaat@smoke-eaters.nl.

Heb jij eens per maand een klein uurtje de tijd om als vrijwilliger een steentje bij te dragen dan zouden we geholpen zijn als jij de boodschappen wil doen. Het gaat dan om koffie/thee ranja etc. Eventueel een tweede persoon zou welkom zijn om de blikjes te halen bij Firma Vos in Geleen om de ijskast gevuld te houden.

Heb jij meer affiniteit met PR, sponsoring of ben jij erg handig en wil je wel eens een klusje doen neem dan ook  contact met ons op.
Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor andere zaken die je graag wilt bespreken met ons.

Wij wensen jullie een fijne start van het nieuwe seizoen!
Vriendelijke groet,
Bestuur VJB Smoke Eaters

Lex Eckhardt