BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Eaters Seizoenskaarten 2015-2016 voor jeugdspelers en vrijwilligers

Eaters Seizoenskaarten 2015-2016 voor jeugdspelers en vrijwilligers

Beste jeugdspelers en vrijwilligers van de VJB,

Zoals jullie allemaal wellicht al gelezen hebben op de site of in de krant is de nieuwe eredivisie en samenwerking BE/NE competitie een feit. Binnen Nederland en België hebben zich 18 clubs ingeschreven. Het wordt komend seizoen extra spannend. Ook het feit dat er minder imports mogen meespelen maakt het nu interessanter dan ooit om naar onze eigen jongens te kijken en ze te supporten.

Vaak zijn dit spelers die de jeugdopleiding in Geleen hebben doorlopen en er komen nu voldoende nieuwe kansen voor de jonge jeugdspelers die in Geleen worden opgeleid. Laten we ons verrassen wie er komend jaar deel uit gaan maken van de jeugdige Eaters selectie vol potentie.

Het bestuur van de Eaters heeft dit jaar een fantastisch aanbod in het kader van de samenwerking. Alle vrijwilligers die verbonden zijn aan de VJB mogen hun seizoenkaart kopen voor 70 euro per stuk.

Alle spelers van de VJB krijgen een reductie van 20 euro en betalen 50 euro voor de seizoenkaart.

Vul onderstaand formulier in voor 15 augustus om een seizoenkaart te bestellen. Je betaalt je seizoenkaart contant bij afhalen. Datums van wanneer de seizoenkaarten afgehaald kunnen worden zullen via onze website nog bekend worden gemaakt.

 

Patrick Noblesse