BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

PROMOTIE IJSHOCKEY

PROMOTIE IJSHOCKEY

Sportjournalist Ruud Doevendans stuurde ons een verzoekje om een tekst te plaatsen in verband met een project van hem om de ijshockeysport te promoten. Wij voldoen graag aan dat verzoek; zie hieronder.

Beste ijshockeyvrienden,

Graag maken wij jullie attent op de nieuwe site van Ruud Doevendans, www.ruuddoevendans.nl. Deze freelance sportschrijver heeft een spannend plan waarmee hij ijshockey in Nederland verder wil promoten. Ruud gaat een reis maken door de Verenigde Staten en Canada, en van alle NHL-clubs tenminste één thuiswedstrijd bezoeken. Daar komt een boek van, columns in diverse magazines en zo veel mogelijk positieve media-aandacht voor onze sport. Om dit alles te kunnen realiseren zoek ik naar financiering van dit project via crowdfunding. Op mijn site kun je de mogelijkheden hiervoor lezen. Bij een bijdrage staat er voor jezelf ook het nodige tegenover. Een bezoekje meer dan waard!

Lex Eckhardt