BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

BRIEF AAN ALLE OUDERS

BRIEF AAN ALLE OUDERS

Beste ouders,

Bij aanvang van het huidige seizoen hebben we o.a. gesproken over de gedragsregels. Een van die regels betreft hoe we ons als gasten gedragen in en rond de gebouwen van LACO Glanerbrook.
Helaas is het zo dat – ondanks herhaalde waarschuwingen – een aantal kinderen is blijven volharden in wangedrag. Het bestuur heeft nu van de directie van LACO te horen gekregen dat één van onze leden nu voor de duur van twee maanden de toegang tot Glanerbrook is ontzegd en dat twee leden een laatste waarschuwing hebben gekregen. Het bestuur van VJB Smoke Eaters betreurt dit zeer en spreekt grote zorg uit over deze ontwikkeling en de goede naam van VJB Smoke Eaters. Teambegeleiders, -coaches en ook bestuursleden letten uiteraard op dit ongewenste gedrag en treden regelmatig corrigerend op. Maar wij vinden dat ook de ouders hier een belangrijke rol in hebben. Wij zijn gast bij LACO en dienen ons als zodanig te gedragen. Bovendien moeten wij ook de aanwijzingen van LACO personeel opvolgen en deze personen met respect behandelen. Wij willen U, als ouders van onze leden, oproepen om extra aandacht te besteden aan het gedrag van uw kind in de gebouwen van LACO.

De maatregelen die LACO nu neemt hebben directe gevolgen voor de competitie, voor de trainingen en zelfs voor regionale trainingen. Het bestuur zal contact opnemen met ouders van de kinderen en ook termijnen gaan stellen aan de gedragsverandering van de kinderen die voor overlast zorgen. Wij als bestuur hopen niet dat het zover zal hoeven te komen dat ook wij disciplinaire maatregelen moeten gaan nemen.

Met sportieve groet,
Bestuur VJB Smoke Eaters Geleen.

Lex Eckhardt