BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Zomertraining 2015

Zomertraining 2015

Beste ouders en spelers,

Het afgelopen jaren heeft Sportvision voor de jeugd van de VJB Smoke Eaters de “off ice” training verzorgd. In de zomer wordt de basis gelegd voor het winterseizoen. De off ice training is in feite de belangrijkste trainingsperiode voor een ijshockeyer, dit in tegenstelling tot de winterperiode (zie bijlage).
Op verzoek van diverse ouders, spelers en ook het bestuur van de VJB verzorgen we ook dit jaar weer een zomertraining. De trainingen staan onder directe leiding van Leo Beckers, Senior Performance trainer.

Klik op onderstaande link voor meer details en de inschrijving:

Zomertraining eaters 2015

Patrick Noblesse