BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Regiotraining; testen en meetrainen.

Regiotraining; testen en meetrainen.

Regiotraining U12.

Afgelopen zaterdag 24 januari vond in Tilburg de tweede regiotraining U12 plaats.

Deelnemers zijn Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Geleen. Een door de coach en technische staf aangewezen vaste groep neemt aan alle trainingen deel en per bijeenkomst worden er ook wisselend extra spelers van de U12 uitgenodigd. De clubs waar de regiotraining plaatsvindt organiseren en leveren trainers. Ook coaches van bezoekende clubs zijn welkom om deel te nemen aan dit leerproces, dat dus niet beperkt is tot spelers alleen.  De eerstvolgende regiotraining is op 20 februari in Eindhoven.

Testen VJB-spelers.

De tweede serie testen is afgerond en de resultaten zijn bekend. Doel is om de progressie van een speler te meten via een gestandaardiseerd aantal testen. Op die manier krijgen we goed beeld van de ontwikkeling van een speler t.o.v. het gemiddelde niveau van het team waarin hij/zij speelt. Nu er twee testenrondes afgewerkt zijn kunnen we gaan vergelijken. Wijkt een speler af van dat gemiddelde niveau dan wordt dit in de periode maart/april met de speler zelf en een ouder besproken. In dat gesprek zullen we o.a. adviezen geven over wat een speler op individuele basis (thuis) kan doen om zijn/haar niveau omhoog te brengen.

Meetrainen en eventueel meespelen met hoger team.

We kijken alvast vooruit naar de teamindeling voor volgend seizoen. Een van de acties die daaruit voortkomen is dat sommige spelers van hun coach mee mogen trainen in het eerstvolgende hogere team. Er zijn ook spelers die af en toe al meespelen. Deze mogelijkheid wordt geboden aan spelers die naar de mening van coach en Technische Commissie toe zijn aan een extra uitdaging en die op basis van leeftijd in het nieuwe seizoen in moeten stromen bij een hoger team. Spelers die in hun eigen team nog voldoende groeimogelijkheden hebben, blijven voorlopig al hun trainingen in het eigen team volgen. Voor dispensatiespelers geldt nog een aparte regel van de NIJB.

Voor vragen kunt u, via het mailadres op de VJB-site, bij Lex Eckhardt

 

 

 

 

 

Lex Eckhardt