BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

PAUL VINCENT NIEUWE HOOFDTRAINER VJB SMOKE EATERS!

PAUL VINCENT NIEUWE HOOFDTRAINER VJB SMOKE EATERS!

Het bestuur VJB is erg blij mee te kunnen delen dat Paul Vincent is vastgelegd voor de rest van het lopende seizoen. Nadat bekend werd dat Paul was vertrokken bij Herentals hebben wij meteen contact met hem gezocht en een afspraak gemaakt. Paul zal vanavond al aanwezig zijn in Glanerbrook. De coaches van de teams en Wil Zwarthoed zijn op de hoogte gesteld en zijn verheugd met de komst van Paul. Het is de intentie om ook volgend seizoen met Paul verder te gaan, maar dat zal mede afhankelijk zijn van hoe de eredivisie eruit komt te zien: momenteel is de NIJB met alle clubs (én de VJB) in gesprek over de toekomst van het Nederlandse ijshockey.

Wij heten Paul van harte welkom en zijn ervan overtuigd dat de VJB een verdere stap voorwaarts zal maken.
Veel sukses Paul!

 

Lex Eckhardt