BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wijziging in trainingschema teruggedraaid

Wijziging in trainingschema teruggedraaid

Allen,

Vanaf komende week maandag 10 november 2014 zal de kleine wijziging die had plaatsgevonden in het training schema teruggedraaid worden. Het betreft een wijziging op maandag. De powerskate verplaatst weer terug naar 17:00-18:00uur en de reguliere training voor de u8-u10-u12 verplaatst weer terug naar 16:15-17:00uur.

De wijziging was gedaan bij wijze van proef om te bekijken wat het zou doen met de intensiteit waarop de spelers zouden trainen in de verschillende trainingen. Na evaluatie met alle betrokken partijen is besloten om het oude schema aan te blijven houden. Dus als vanouds, eerst reguliere training u8-u10-12 en daarna powerskate.

Het training schema is hier te bekijken.

Vertrouwende erop eenieder hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur VJB Smoke Eaters

Patrick Noblesse