BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Gratis sportspreekuur voor screening en advies

Gratis sportspreekuur voor screening en advies

Beste IJshockeyers,

Het ijshockeyseizoen 2014-2015 is alweer enige tijd gestart. In de zomer hebben jullie hard getraind om het seizoen goed voorbereid te kunnen starten. Ondanks de goede voorbereiding kunnen er onverhoopt blessures of klachten ontstaan. Uiteraard wil je graag weten wat er aan de hand is. Vaak worden kleine blessures genegeerd en blijven deze je het hele seizoen achtervolgen.

Fysiovision biedt jullie de mogelijkheid om op dinsdagavond gebruik te maken van het sportspreekuur. Dit vindt plaats in de E.H.B.O. ruimte in Laco. Hier worden de klachten kort gescreend en volgt er advies over het te volgen traject. Er zijn geen kosten verbonden aan het sportspreekuur. Behandeling zou in overleg plaats kunnen vinden bij Fysiovision (wagenaarstraat).

Sportspreekuur voor screening en advies:
Dinsdagavond: 19.30-20.30
Locatie: E.H.B.O. ruimte Laco
Aanmelden: per mail of op locatie bij Linda Quaedvlieg (fysio Limburg Eaters)

Met vriendelijke groet,

Linda Quaedvlieg
Fysiotherapeut/Sportfysiotherapeut, Master i.o.
lindaq@fysiovision.nl
Fysiovision:046-4745348

admin