BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wij willen een aantal vragen stellen

Wij willen een aantal vragen stellen

Geachte Allemaal,

We zijn nu een tijdje onderweg in het nieuwe seizoen, wij zouden graag wat vragen willen stellen om inzicht te krijgen met betrekking tot bepaalde zaken. Er zijn vragen voor zowel spelers als ouders, deze enquete zal ongeveer 30 seconden van jullie tijd in beslag nemen en is volledig digitaal in te vullen.

Onder het mom van kleine moeite, groot plezier gaan wij ervanuit dat eenieder medewerking verleend zodat we met zijn allen de gewenste kant op gaan. Aan de hand van dit onderzoek kunnen we naar boven halen waar de knelopunten zitten en waar het goed gaat.

Via deze link kun je de enquete invullen

Patrick Noblesse