BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Seizoenopeningsfeest 27 september aanstaande in de Laco Eaters Bar

Seizoenopeningsfeest 27 september aanstaande in de Laco Eaters Bar

We zijn alweer bijna aan het einde van de zomer en voor je het weet is het feest!  Op zaterdag 27 september openen wij op een feestelijke wijze voor alle leden, familie en vrienden die de ijshockey sport een warm hart toedragen weer ons ijshockeyseizoen (we zijn dan natuurlijk al wel begonnen want ijs hebben we al vanaf 1 september).

We starten om 16.30 in de Eaters bar waarna aansluitend om 17:15 de feestelijkheden voor onze jongste leden op het ijs beginnen.

Ook zullen wij op deze avond de nieuwe shirts presenteren waar we de komende seizoenen mee gaan spelen. Wij bedanken alle sponsoren voor hun medewerking.

Omdat het competitieseizoen dan al begonnen is trakteren we iedereen om 19:00 uur op een wedstrijd van ons U17 team tegen het nationaal dames ijshockeyteam en rond de klok van 21:00 worden we tenslotte nog verwend met een wedstrijd tussen ons 1e divisie team en de 1e divisie van de Tilburg Trappers.

Natuurlijk hebben wij op deze avond ook nog een leuk aantal prijzen in onze traditionele tombola. Wat dacht u, naast de minstens 30 mooie prijzen van de hoofdprijs een mooie oma fiets gesponsord door Sport Vision!

Op de avond zelf kunt u de loten kopen voor de tombola voor €1,- per stuk of 6 voor €5,-

Laten we samen er een leuk feest van maken en hopen een ieder te mogen begroeten in de Eaters bar van Laco.

Tot de 27e september!

admin