BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Beckers Juridisch Advies

Beckers Juridisch Advies

Beckers Juridisch Advies

Een tijd geleden werd mij gevraagd of ik interesse had het juridisch aanspreekpunt van de VJB Smoke Eaters te worden. Gezien mijn grote affiniteit met sport heb ik hier niet lang over hoeven nadenken.

Als eigenaar van een jong juridisch adviesbureau sta ik klaar voor alle juridisch problemen, zowel voor de particulier als de ondernemer.

Is voor u als particulier een belang net iets “te laag” om bij een advocaat aan te kloppen, dan biedt Beckers Juridisch Advies de oplossing. U kunt voor allerlei struikelblokken terecht, denk hierbij aan problemen met betrekking tot het arbeidsrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, erfrecht en andere juridische vraagstukken. Tevens bent u voor het opstellen van een bezwaarschrift of een processtuk aan het goede adres.

Daarnaast kunnen de (kleine) bedrijven bij Beckers Juridisch Advies terecht voor het opstellen en nakijken van het debiteurenbeleid, de algemene voorwaarden of contracten en voor andere juridische problemen waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt.

Beckers Juridisch Advies zorgt voor een persoonlijke benadering en voor kwalitatief sterke juridisch begeleiding. Door een nauwe samenwerking met verschillende advocatenkantoren kunt u voor uiteenlopende juridische problemen terecht bij Beckers Juridisch Advies.

Ik heb er enorm veel zin in en verwacht een goede en sportieve samenwerking!

Mr Jessy Beckers

Voor meer informatie over Beckers Juridisch Advies kijk op www.beckers-juridischadvies.nl

Patrick Noblesse