BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Josh Mizerek jeugdtrainer/coach VJB Smoke Eaters en Eaters

Josh Mizerek jeugdtrainer/coach VJB Smoke Eaters en Eaters

JM-7Vereniging VJB Smoke Eaters en Stichting Topijshockey Eaters Limburg in Geleen maken bekend dat de onderhandelingen om Josh Mizerek aan te stellen als de nieuwe hoofdtrainer van de VJB Smoke Eaters als zowel van het Eredivisieteam succesvol zijn verlopen.

Daartoe is een intentieverklaring door alle partijen ondertekend. Het is de bedoeling dat trainer/coach Josh Mizerek met ingang van 1 augustus in dienst zal treden van beide organisaties, ervan uitgaande dat de sinds 1 april 2014 dit jaar ingevoerde Gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA) zal worden verstrekt door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Partijen verwachten hier na ruggespraak met de IND en het UWV, de bij de vergunningprocedure betrokken autoriteiten, echter geen obstakels.

Beiden besturen streven ernaar om met de nieuwe coach een contract te tekenen voor 1 seizoen met een optie voor nog twee seizoenen. Daarmee wordt de continuïteit van de Eaters bevorderd. Een contract is daartoe in voorbereiding. De gewenste geïntegreerde samenwerking tussen VJB en de Eaters wordt hiermee bovendien verstevigd. De speelwijze van de jeugd vindt hiermee aansluiting bij dat van het Eredivisieteam.

De Eaters zijn verheugd met deze samenwerking en zijn goed op weg om de basis te leggen voor een topijshockeyteam voor het seizoen 2014-2015 en daarna.

Josh-MizerekJosh Mizerek was de afgelopen twee seizoenen (speler)coach van de Eindhoven Kemphanen. Hij is bovendien assistent-coach bij de nationale jeugdteams U16 en U18.

Wil Zwarthoed blijft jeugd coördinator bij de VJB en assistent-coach bij de Eaters.

Bestuur VJB Smoke Eaters

Patrick Noblesse