BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wedstrijdsokken passen op korte termijn

Wedstrijdsokken passen op korte termijn

Beste leden van de VJB,

Zoals jullie wellicht al ergens hebben gehoord gaan wij komend seizoen in nieuwe wedstrijdshirts spelen.

Om de samenwerking nogmaals te bekrachtingen en onze sportieve banden aan te halen met de eredivisie gaan wij in hetzelfde shirt spelen.

Wij bedanken de sponsoren die wederom vertrouwen in ons hebben. Hierdoor kunnen wij de shirts ook dit jaar weer mogelijk maken. Alle jeugd teams met uitzondering van de dames spelen in dit nieuwe shirt.

We zullen op 27 september tijdens de seizoens opening de shirts feestelijk presenteren.

Wij willen op korte termijn voorzien in een pas sessie zodat iedereen goed zittende kousen heeft. Wij hebben twee datums waarop jullie welkom zijn in Laco in het ronde hok. Dit is 18 en 19 juni van 18.30 tot 20.00 uur. Zorg dan dat jij je beenkappen bij je hebt. Deze twee avonden zullen witte kousen van alle maten aanwezig zijn, per speler zal de naam en de maat genoteerd worden.

Het eerste paar kousen dien je deze avond meteen te betalen. Door de verschillende fundraise acties waar we het afgelopen seizoen aan hebben meegedaan kunnen we de kousen voor 15 euro per paar aanbieden aan de spelers.

Heb jij gedurende het seizoen een nieuw paar nodig dan kun je deze alleen bestellen en betalen via de site van eaterswear.nl

Bestuur VJB Smoke Eaters.

Patrick Noblesse