BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Spelers foto’s seizoen 2014-2015

Spelers foto’s seizoen 2014-2015

Beste spelers en ouders,

Voor komend seizoen zullen we de portretfoto weer laten maken van Jos Janssen van Fido 2000.

Jos heeft dit enkele seizoenen geleden ook voor de VJB gedaan en door drukte op het werk kon dit een aantal jaartjes niet.

In september als er weer ijs zal ieder team via de coach vernemen wanneer het moment is voor de team foto en de portret foto. Jos zal per team één keer komen, ben jij afwezig dan is er geen herkansing.

Je kunt een team foto bestellen met daaronder de spelerskaarten, een spelerskaart individueel of een foto op het ijs met de stick. Als de foto’s klaar zijn krijgen jullie een seintje om op zijn site te kijken. Hier komen ze dan in lage resolutie op te staan. Wil jij overgaan tot aankopen dan kun je een mail sturen naar Jos. In de mail zet jij zelf de voor en achternaam van de speler, rugnummer en het team. Hij zal daarna het bestand tegen betaling in hoge resolutie naar jou sturen.

Je kunt al eens een kijkje nemen op site van Jos www.fido.nl wil jij een voorbeeld zien dan kun je op de volgende link kijken, http://www.fido2000.nl/Dbase/Sport/IJSHOCKEY/TEAMFOTO%20s/

Bestuur VJB Smoke Eaters.

Patrick Noblesse