BulgarianChinese (Simplified)CzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanHungarianItalianJapaneseLatvianNorwegianPolishRussianSlovakSpanishSwedish
  • +31619673991
  • info@smoke-eaters.nl

Wie is Marc Verlinden

Wie is Marc Verlinden

Beste spelers/ouders,

Om de clinics vanaf 20 oktober in Geleen compleet te maken is er ook na een goalie trainer van buiten de VJB gekeken.

Wij hebben Marc Verlinden gevraagd zichzelf voor te stellen.

Marc is een geboren Belg en bereid gevonden om de vier ochtenden aan de slag te gaan met de keepers binnen de VJB. Als speler en later als goalie is hij met ijshockey gestart in Heist o/d Berg België zo’n 35 jaar geleden. Op 18 jarige leeftijd is hij scheidsrechter geworden en gelijktijdig gestart met het trainen van doelverdedigers.  Na 4 jaar clubtrainingen in Heist o/d Berg en Leuven kwamen er naast de wintermaanden ook zomerkampen bij in Canada. Tussen Canadese, Amerikaanse en Finse collega’s is hier een brede en belangrijke basis gelegd. Gedurende de daarop volgende jaren waren er deelnames aan IIHF stages, zomerkampen en trainingen met Eddy Gosselin in Nederland en Frankrijk en nationale selectie trainingen in België. Sinds 1996 is Puckstoppers in Canada een vaste stek, als hi-intensitie en hoofdinstructeur begeleiden wij doelverdedigers van alle niveaus en leeftijden. Als Puckstoppers hoofdinstructeur kwamen later nog enkele goalie kampen in Duitsland. Ook in het volgende seizoen zal er naast enkele kampen in binnen en buitenland goalie ondersteuning gegeven worden in Heist o/d Berg, Hasselt en Maaseik.

Voor het komend seizoen zal Marc toegevoegd worden aan de vaste staf van goalie trainers en zal hij samen met Patrick Denouden en Zvonko Gibbels de trainingen verzorgen.

Bestuur VJB.

goalie2 Shooter1Pasfoto2013

Patrick Noblesse